forum

 

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Cetățenie activă pentru o bună guvernare locală transparentă, proiect derulat de Asociația Centrul pentru Politici Publice din Cluj-Napoca împreună cu partenerii săi, Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES (Sighișoara), Fundația Civitas pentru Societatea Civilă (Odorheiu Secuiesc), Centrul de Documentare și Informare Publică (Iași), Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe (București) în perioada 01.03.2015-30.04.2016 și finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Proiectul abordează guvernarea locală din România din perspectiva răspunderii aleşilor locali față de cetățeni. Prin acest proiect, partenerii doresc să contribuie la analiza și evaluarea calității democrației și a actului de guvernare locală.

Evenimentul găzduit de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca este o ocazie pentru practicieni să împărtășească exemple pozitive și să se afilieze la o comunitate a celor care creează schimbarea.

Participanții la eveniment vor fi reprezentanți ai administrației publice locale și naționale, reprezentanți ai mediului academic, mediului ONG, studenți și alte persoane interesate. Te așteptăm alături de noi!

snip program